• Bérbeadó víkendházak

  Mi a legjobb hely az egész napi túra vagy a síelés után? Víkendház Liptón! Ne habozzon rezerváljon magának gyönyörű téli kirándulást Szlovákiában.
  landing_slider7
 • Víkendházak két személyre

  A liptói természet szívében ideális helyet talál a családi kirándulásra, szórakozásra a barátaival, vagy a romantikus együttlétre kettesben.
  relax_sliderWIFI
 • Téli kirándulás Szlovákiában

  Szállás Liptón: Gyönyörű víkendházak a Skipark Rózsahegy - Malino Brdo síközpontban! Ideális hely a síeléshez és a snowboardhoz!
  skipark_sliderWIFI

Szállás a szlovákiai hétvégi házakban? Egyedül a liptói területen! A hat kényelmesen berendezett víkendházunk a Hrabovská völgyben található Rózsahegy mellett, közvetlen a Malino Brdo lejtő alatt, a Nagy – Fátra hegyvidékben. A legkisebb kétszemélyes háztól a kisebb családok számára, teljesen az óriási házakig, minden víkendház el van látva műholdas televízióval, saját kerti ülőhellyel, tűzrakhellyel, helyiséggel a sílécek, biciklik elhelyezésére, valamint ingyenes parkolási hellyel. A területen belül a kisgyerekek játszhatnak a homokozóban, kipróbálhatják a hintákat, trambulint és a játszó gyepet is. Öt víkendházban kandalló is található, amely a nyári és a téli estek kellemesebbé tételére szolgál.

 
 • Kerékpárosok szezonja

  Jöjjön el tekerni az egyik legjobb bike parkba Szlovákiában! Vitesse ki magát felvonóval a Malino Brdo-ra és éljen át egy adrenalinnal teli utat lefelé.
  news