• Szállás

    Pihenjen meg az egyik erdő alatt és patak mellett található víkendházunkban!
    ubytovanie_sliderWIFI

A területen hat víkendház található, a legnagyobb két elválasztott részből áll, különálló bejáratokkal. A vendégeink rendelkezésére állnak a kerti ülők, pavilonok grillezővel, gyep a sportaktivitások számára, homokozó a gyermekeknek hintákkal, és magánparkoló. Minden víkendház műholdas televízióval, helyiséggel a sílécek és a biciklik elhelyezésére, konyhával és a legkisebb víkendházon kívül kandallóval is el vannak látva.

Bystrina

A hét hálószobájával és három fürdőszobájával ez a háromemeletes víkendház megfelelő nagy baráti társaságok és nagy gyermekes családok számára (max. 23 személy). A nagy kandallós nappalin és az önálló ebédlőhelyiségen kívül, rendelkezésre áll egy önálló konyha is. A víkendházban szintén található egy helyiség a sílécek és a biciklik elhelyezésére is.

Kamenná

A Kamenná víkendház egy hálószobával, nappalival és fürdőszobával megfelelő a barátok kis csoportja vagy a gyermekes családok számára (max. 8 személy). A víkendház műholdas televízióval is be van rendezve, valamint rakodó helyiséggel a sílécek és a biciklik számára. A többemeletes épület felső részét a Lúč víkendház teszi ki, amelyet külön lehet rezerválni.

Lúč

A Lúč víkendház megfelelő a közepes és a nagy csoportok számára, valamint a gyermekes családoknak (max. 20 személy). A kétszintes objektumban négy hálószoba, nagy nappali műholdas televízióval és kandallóval, kis konyha, két fürdőszoba található, valamint helyiség a sílécek és a biciklik elhelyezésére. A többemeletes épület alsó részét a Kamenná víkendház teszi ki, amelyet külön lehet rezerválni.

Zuzana

A Zuzana víkendház megfelelő a közepes és a nagy csoportok számára, valamint a gyermekes családoknak (max. 18 személy). A kétemeletes objektumban négy hálószoba, nagy nappali, műholdas televízióval és kandallóval, kis konyha, két fürdőszoba található, valamint helyiség a sílécek és a biciklik elhelyezésére.

Tomáš

A Tomáš víkendház megfelelő a közepes és a nagy csoportok számára, valamint a gyermekes családoknak (max. 17 személy). A kétemeletes objektumban négy hálószoba, nagy nappali, műholdas televízióval és kandallóval, kis konyha, két fürdőszoba található, valamint helyiség a sílécek és a biciklik elhelyezésére.

Jozef

A legkisebb víkendházunkat főleg a pároknak ajánljuk, esetleg barátok kis csoportjának és gyermekes családoknak (max. 4 személy). A kis konyhával összekapcsolt szobában egy kétszemélyes széthúzható ágy, valamint egy szintén kétszemélyes emeletes ágy található. A víkendház műholdas televízióval, fürdőszobával, valamint a biciklik és a sílécek tárolására szolgáló helyiséggel van ellátva.

Szolgáltatások

Parkolás: A Liptói területen a víkendházak közelében a parkolás ingyenes.

Nyelvek: A kommunikáció lehetséges angol, német, cseh és lengyel nyelveken.

Sportszükségletek: A labdák, tollaslabda és egyéb játékok kölcsönzése ingyenes.

Grill: A víkendházaknál lehetőség van a grillezésre, valamint a grillező eszközök is rendelkezésre állnak.

Tűzrakási lehetőség: A területen belül több helyen is lehetőség van a tűzrakásra (fa külön illetékért) és gulyásfőzésre.

Gyerekek: Szükség esetén biztosítunk gyermekágyat és etetőszéket.

Játékok: A gyermekek rendelkezésére áll egy kis játszótér, homokozóval, trambulinnal és felfújható medencével.

Kutya: Illeték fejében elhozhatja a kutyáját is.

Liptói Card: Igény szerint rendelkezésre állnak a regionális kártyák is.

Karácsony: Advent időszakában a vendégeinket karácsonyfával lepjük meg.