• Relaxáció

    Szórakozzon a Tarzánia kötélparkban, vagy töltse el az idejét nem hagyományos aktivitásokkal, mint az íjászat, paintball, vagy a lovaglás. Használja ki a közeli aquaparkokat (Tatralandia, Bešeňová), vagy a wellnesst közvetlen Hrabován.
    aktivity_relax_hlavna

Aquaparkok

A Liptói régió az aquaparkok országa, amely ideális hely a pihenésre és a szórakozásra egy nehezebb túra, vagy síelés után, de megfelelő megoldást jelent a kedvezőtlen időjárás esetén is. Javasoljuk a közkedvelt aquaparkok meglátogatását, mint a Tatralandia és Bešeňová.

Fürdők

A Lucski fürdő, már a 18. században létre lett hozva, és egy hegyi völgyben található a Choč domboldal alatt. A gyógyvize széles skálájú betegségek gyógyítására szolgál, de megfelelő eszköz az egészség fenntartására is. A fürdőkben megpihen, és új energiára tesz szert.

Wellness

A wellness nem csak az aquaparkokban és a fürdőkben áll rendelkezésre, de közvetlen Hrabován is, ahol forró finn szauna, mentolos pára szauna, pezsgőfürdő a szabad ég alatt, Kneipp fürdő és a masszázsok széles választéka várja Önt.

Csónakázás

A nyári hónapokban a gyermekeit biztosan boldoggá teszi a csónakázás a Hrabovi víztározón, amely 5 percre található a Liptói területtől.

Tarzánia

Kedve van az aktív szórakozáshoz? Tesztelje le a képességeit és küzdje le az akadályokat a fák koronáiban. Tarzánia Hrabovban kötélpályákat kínál a gyermekeknek és a fizikailag erős kalandoroknak.

Snow-Taxi

Éljen át egy felejthetetlen esti utazást egy hótaposógéppel Hrabovából a Malinô Brdora. A Snow-Taxi szintén vacsora rendelési szolgáltatást nyújt.

Paintball

Paintball az erdőben? Bújjon el a fák mögött, lopakodjon a cserjésekben és lepje meg az ellenfeleit. Egyedülálló élmény a barátok csoportjának, akik nem hagyományos sportokat szeretnének kipróbálni.

Íjászat

Tegye próbára a lövési tehetségét és próbáljon célba találni. Kombinálja az íjászati szórakozást egy fantasztikus ebéddel a Čutková völgyi faházban.

Tutajozás

Szórakozás a gyermekeknek és a felnőtteknek is? Tutajozás a hagyományos tutajokon a Vág folyó mentén, közvetlen a Sztrecséni (Strečno) vár alatt!