• Természet

    Vitesse fel magát felvonóval a Malinô Brdo csúcsára, vagy sétáljon a Prosieckej esetleg a Kvačianskej völgyben, beleértve a különleges Déményfalvi barlangot, vagy Brankovský vízesést.
    big-nature

Völgyek

Prosiecka és Kvačianska völgyek, a közeli Choč hegység elrejtett karszt látványosságai. A Prosiecka völgy a legszebb szlovákiai völgynek van tekintve és a Kvačianská völggyel, amelyben két eredeti vízimalom található, turisztikai nyomvonal köti össze.

Barlangok

A világhírű Déményfalvi barlang, amely az Alacsony – Tátra hegyvidékében található, a leghosszabb szlovákiai barlangrendszer. A szabadság Déményfalvi barlangja, egy lenyűgöző, színekkel és gyönyörű tavakkal teli természeti emlék, míg a Déményfalvi jégbarlang elvarázsol, főleg a mesés jégből álló helyiségeivel.

Vízesések

A Brankovský vízesés, amely az Alacsony-Tátra hegységében található, Szlovákia legmagasabb vízesése, és az 1980 évtől, nemzeti természeti emléknek van nyilvánítva. A séta folyamán a Kvačianský völgyben, ráakadhat a Ráztocký vízesésre és egyedi vízesést talál Lucski fürdő településen is.

Malinô Brdo

Menjen fel a Malinô Brdo hegy tetejére, vagy vitesse fel magát felvonó által és élvezze a fantasztikus kilátást a Magas –Fátra hegységeire. Megfelelő minden évszakban.

Tátra

Egy ugrásra Rózsahegytől található a legnagyobb Szlovák hegység, a Magas –és Alacsony Tátra hegységei. Sétálhat a Csorba tónál, vagy túrázhat a Chopokra, a szlovák természet szépsége elbűvöli Önt.