• Sport

    Látogassa meg a sportolók paradicsomát! Nyáron turizmus, hegyi kerékpározás, tenisz, úszás és vízi sportok. Télen síelés, snowboard, vagy sífutás.
    big-sport

Turizmus

A Nagy- Fátra hegység különböző nehézségű turisztikai utakat kínál. Menjen egy rövid sétára a természetben, vagy válassza az egész napos túrát egy nehezebb terepen.

Síelés

A lejtőről közvetlen a víkendházba! Liptó a híres 12 km Malinô Brdo síközpont közvetlen közelében található, amely leghosszabb sípályája 3900 méteres. A környezetben szintén kitűnő feltételek vannak a snowboard, sífutás, valamint a síkalpinizmus számára.

Kerékpározás

A környező erdők valóságos paradicsomok a hegyi kerékpárosok számára. Ráadásul Hrabovban található egy a legnagyobb szlovákiai bike parkok közül és biciklikölcsönző is. Vitesse fel magát felvonó által a Malinô Brdo csúcsára és élvezze az adrenalinnal teli utat.

Korcsolyázás

Egy kis víztározó Hrabovban, a téli időszak folyamán gyönyörű jeges felületté válik, amely megfelelő a korcsolyázásra is. Ideális a szerelmes párok számára, de a kisgyermekes családoknak is.

Víz

Próbálja ki a raftingot a barátaival, vagy ússzon át tutajjal a Strečnoi várhoz. A legnagyobbb szlovákiai víztározó, a Szentmáriai –víztározó, megfelelő hely az úszásra, adrenalinnal teli körökre a vízi robogókon, wakeboardingra, vagy a halászatra.

Röplabda

Szereti az aktív kirándulást? Játsszon a barátaival teniszt, vagy strandröplabdát a 2 km távolságra lévő Rózsahegyen.